Tea Tree Green Oil

53,99 лв.

30 мл

Tea Tree Green Oil има лека и освежаваща формула с чаено дърво. Маслото от чаено дърво укрепва естествената бариера на кожата, като възстановява баланса на маслото и влагата, осигурявайки облекчение на проблемните зони. Тази лека и освежаваща водна формула е чудесна за мазна кожа. Хидратира и образува тънък маслен филм, който помага да се предотврати изсушаването на кожата. Екстрактът от чаено дърво и Centella Asiatica са успокояващи съставки, които работят заедно, за да успокоят раздразнената кожа. Скъпоценни съставки като масло от тамян и растителен сквалан също присъстват за защита на кожната бариера. Тази водна формула въплъщава свежестта на чаеното дърво. Подходящ както за дехидратирана мазна кожа, така и за нормална мазна кожа, тъй като бързо попива и не оставя усещане за тежест, което често се усеща при продуктите на маслена основа.

Тип кожа: Дехидратирана мазна кожа и нормална до мазна кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

Изчерпан

SKU: A1157
SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Нанесете 2-3 капки върху дланта си с капкомера и разтрийте двете длани. С топлината на ръцете си нанесете продукта върху лицето си и натиснете леко, за да попие добре.
Смесете 1-2 капки в продукти за кожа като лосиони и кремове. Подобрява сухата и безжизнена кожа с хранителни вещества от жожоба и възвръща здравия вид на кожата.
Наслояване на маслото: За максимална хидратация и грижа, наслоете маслото до два или три пъти по време на етапа на нанасяне на серум или като последна стъпка от ритуала за грижа за кожата.

Предимства и резултати: Помага за успокояване и защита на кожата с петна със своята Anti-Blemish Green Formula™ (чаено дърво + тамян + екстракт от Centella asiatica). Създадено за изчистване на кожни състояния чрез подобряване на проблемните петна, това масло също има хидратиращо действие.

Съставки
Тегло0,03 кг
Съставки:

Масло от чаено дърво, екстракт от азиатска центела, масло от тамян, сквалан

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist