Vitalizing Rosemary Decoction Toner

33,59 лв.

300 мл

Vitalizing Rosemary Decoction Toner е лек и овлажняващ ежедневен тонер, който възстановява жизнеността на кожата. Ревитализиращият и антиоксидантен ефект на розмарина освежава уморените кожа и ум, а леката водна формула хидратира кожата за по-здрав тен. Алое вера бързо доставя влага на кожата, докато розмаринът изгражда защитен филм за гладък тен. След почистване нанесете върху кожата, за да я рехидратирате. Нанесете слой с овлажнител или нанесете като маска за кожа върху памучни тампони, напоени с продукта, за да увеличите максимално хидратиращия ефект и да възстановите баланса на хидратацията. Освежаващият водоподобен тонер съдържа екстракт от розмарин (83,3%), който изглажда и напълно хидратира кожата.

Тип кожа: Всички типове кожа. Идеален за чувствителна кожа, склонна към раздразнения и сухота.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Начин на употреба: Нанесете умерено количество върху памучен тампон или ръка, за да нанесете върху участък от кожата, или нежно нанесете върху цялото лице с ръце, за да успокоите раздразнената кожа. Когато имате нужда от освежаваща хидратация без тежест, нанесете 3-5 пъти веднага след измиване на лицето си, за да го овлажните.

Предимства и резултати: Успокоява раздразнената кожа, като същевременно доставя хидратация и антиоксиданти за блясък на кожата.

Съставки
Тегло0,3 кг
Съставки:

Екстракт от листа на розмарин, розмаринова вода, екстракт от листа на алое барбаденсис, масло от розмарин

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist