Orange Cleansing Sherbet MINI

14,99 лв.

12 гр.

От излишната мазнина през себума до плътния грим, това е едноетапният почистващ балсам, който разтапя всичко. Комбинация между почистващ балсам и почистващо масло, този почистващ балсам на основата на шербет отмива плътния грим и замърсяванията. Само с една стъпка всички замърсявания се отмиват старателно, без да се усеща изсушаване. Балсамът има формула, подобна на шербет, която се топи при температурата на кожата. Шербетът нежно се превръща в масло, което не се разтича за безпроблемно почистване. Богат на витамин С и бета-каротин, портокалът подхранва кожата за чисто и жизнено покритие. Освежаващият цитрусов аромат на портокаловото масло също подобрява настроението Ви.
Холистичен ароматерапевтичен ритуал: Жизнеността на портокаловата кора съживява и подобрява настроението Ви за деня. Естествено изобилният сладък и свеж портокал придава жизнена прегръдка на вашето тяло и ум. Сладкият аромат на портокал обгръща заобикалящата ви среда и носи комфорт и енергия в края на деня.

Тип кожа: Всички типове кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

icon-silicone

Без силикон

Изчерпан

SKU: A0660
SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Нанесете желаното количество върху сухо лице и масажирайте нежно с мокри върхове на пръстите. Внимателно изплакнете продуктите с хладка вода.

Предимства и резултати: Едноетапният почистващ балсам перфектно премахва грима, упоритите мъртви клетки и остатъците от замърсявания наведнъж, като се топи нежно върху кожата ви. Натуралното портокалово масло и токоферолът помагат за контролиране на прекомерното омазняване и премахват остатъчните замърсявания.

Съставки
Тегло0,012 кг
Съставки:

Масло от семена на бабасу, масло от кора на сладки портокали, масло от ядки от кайсия

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist