Organic Aloe Vera Gel MINI

7,99 лв.

50 мл

SOOTHING ALOE VERA GEL е хидратиращ и овлажняващ гел, формулиран с алое вера. Неговата охлаждаща гел текстура успокоява кожата, като същевременно подобрява цялостното състояние, причинено от дразнене от външни стимули. Гелът, подобен на желе и хладен като вода, попива незабавно и напълно в лицето и тялото – овлажнявайки без лепкавост. Ефектът е незабавен и се усеща веднага след употреба. Нанесете върху всяка област на лицето и тялото, раздразнена от външната среда. Поставете върху всички зони, които се нуждаят от бързо презареждане с хидратация. Успокояващият гел е формулиран така, че да наподобява естествената текстура на алоето. Нежно се плъзга по кожата за влажно и гладко покритие.

Тип кожа: Всички типове кожа, особено раздразнена и суха кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

Изчерпан

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Вземете желаното количество върху дланта си и нежно масажирайте цялото лице или тяло докато попие. Съхранявайте в хладилник за максимално охлаждащ ефект.
За суха и груба кожа, нанесете гела от алое вера върху кожата и използвайте като маска за рехидратиране на кожата.

За да успокоите раздразнената кожа, съхранявайте го в хладилник преди нанасяне. Изключително охлаждащият гел от алое веднага ще охлади ефективно раздразнената кожа.

Предимства и резултати: Изцяло приготвен от алое вера (96%) и растителни съставки (99%), универсалният успокояващ гел от алое вера помага за успокояване на раздразнената кожа и осигурява леко овлажняване на зоните, където се прилага.

Разгледайте още продукти от Aromatica

Съставки
Тегло0,05 кг
Съставки:

Екстракт от листа на алое барбаденсис

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist