Vitalizing Rosemary Concentrated Essence

33,59 лв.

СРОК НА ГОДНОСТ: 2024-07-03

100 мл

Vitalizing Rosemary Concentrate Essence осигурява концентрирана антиоксидантна грижа за сияен вид на кожата. Розмаринът, използван в продуктите на Aromatica, е внимателно подбран от Мароко. Отгледан под интензивното средиземноморско слънце, той е богат на активни съставки. Естественият и мощен антиоксидантен ефект на розмарина помага за възстановяване на състоянието на кожата и генерира здрава, жизнена и сияйна кожа. Минимизиране на съставките осигурява максимален ефект на антиоксиданта от розмарин. Формулата със съставки, които подобряват текстурата на кожата и я правят чистa и сияйна. Потъмненият цвят на есенцията е изцяло натурален и се извлича от основната съставка – розмарин. Леката, подобна на вода консистенция се плъзга по кожата, за да ѝ осигури овлажняваща и подхранваща грижа. Облекчете дехидратацията и постигнете естествено блестяща кожа. Есенцията е наситена с хранителни вещества и попива незабавно, за да рехидратира и освежи кожата.

Тип кожа: Всички типове кожа, особено чувствителна, суха и склонна към атопичен дерматит кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

След почистване, вземете желаното количество върху дланта си, нанесете върху лицето и леко потупвайте до пълно попиване. По време на преходно време нанесете продукта 3-5 пъти след почистване, за да увеличите максимално хидратиращия и подхранващ ефект на розмарина.
В дните, когато кожата ви е суха и груба, напоете памучен тампон с есенцията и го нанесете като маска.
Овлажняващ спрей: Напълнете празна бутилка с помпичка, с есенцията, носете я навсякъде и я използвайте през целия ден.

Ползи и резултати: Тази концентрирана есенция съдържа само една съставка – розмарин. Известен със своята сила против стареене, розмаринът помага за връщане на жизнеността на кожата. Неговите антиоксидантни
свойства също помагат за възстановяване на увредената кожна бариера, причинена от постоянно дразнене.

Съставки
Тегло0,1 кг
Съставки:

Екстракт от листа на розмарин (73,9%)

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist