Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam

55,99 лв.

СРОК НА ГОДНОСТ: 2024-05-02

150 гр.

Нежна и кремообразна леко киселинна почистваща пяна, която дълбоко почиства замърсяванията по кожата, съдържа 30% екстракт от чаено дърво и успокоява чувствителната проблемна кожа след измиване. Успокоява и възстановява увредената и чувствителна кожа. Премахва излишния себум и мъртвите кожни клетки, запушващи порите. Осигурява хидратация на кожата с високото си съдържание на екстракти от чаено дърво. Повишава защитната сила на кожата от външни фактори.
Ключови съставки
Екстрактът от Melaleuca Alternifolia (чаено дърво) Успокоява склонната към несъвършенства кожа със своята противовъзпалителна функция. Маслото от ший осигурява дълбока и дълготрайна хидратация на кожата.

Тип кожа: Всички типове кожа, включително чувствителна кожа.

Изчерпан

SKU: DC0100
SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Разпределете подходящо количество в дланта и разпенете с вода. Нежно масажирайте лицето с кръгови движения и изплакнете с топла вода

Предимства и резултати: Страхотно за хора, които имат мазна кожа и се нуждаят от освежаващо усещане след почистване. Почистващата пяна е нежна и хипоалергенна, като се грижи за раздразненията от външната среда.

Съставки
Тегло0,15 кг
Съставки:

30% екстракт от чаено дърво, трехалоза, масло от ший и екстракт от витаминно дърво (морски зърнастец)

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist