За всеки закупен продукт, получаваш един бонус!

Tea Tree Relief Toner

39,99 лв.

200 мл

Лек успокояващ тонер за чист и равен тен на кожата. Съдържа 67% вода от листа на чаено дърво за успокояване на чувствителната кожа, 19,5% вода от листа на Centella Asiatica за ефективна грижа за петна и шест микрозеленини за осигуряване на хидратация и подхранване на кожата. Идеален за тези, които искат равен и чист тен на кожата или искат да се погрижат за дехидратирана кожа.

Тип кожа: Всички типове кожа, препоръчва се за суха и чувствителна кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

След почистване, нежно нанесете върху лицето и шията с помощта на памучен тампон или върха на пръстите.

Предимства и резултати: Подобрява чувствителната кожа и облекчава раздразнението. Защитава кожата, като същевременно доставя хранителни вещества. Има озаряващ ефект върху сухата и безжизнена кожа.

Съставки
Тегло0,2 кг
Съставки:

Вода от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), вода от листа на азиатска центела (Centella Asiatica), бути- лен, гликол, ниацинамид, глицерин, вода, екстракт от азиатска центела (Centella Asiatica), 1,2-хексан- диол, бетаин, натриев хиалуронат, Гликол, Полиглицерил-4 Капрат, Екстракт от Portu- laca Oleracea, Екстракт от Brassica Oleracea Italica (Броколи), Екстракт от Medicago Sativa (Люцерна), Екстракт от листа на Brassica Oleracea Capitata (Зеле), Екстракт от зародиш на Triti- cum Vulgare (пшеница), Екстракт от Brassica Napus, Екстракт от семена на Raphanus Sativus (репички), Алантоин, Етилхексилглицерин, Дипотасиум глициризат, Екстракт от листа на Алое Барбаденсис, Масло от Ormenis Multicaulis, Пентилен гликол, Екстракт от Aspala- thus Linearis, Екстракт от корен на Glycyrrhiza Glabra (женско биле), Екстракт от смола на Commiphora Myrrha, Екстракт от листа на Perilla Frutescens, Екстракт от корен на Yucca chidigera

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist