За всеки закупен продукт, получаваш един бонус!

Propolis Vitamin Synergy Serum

39,99 лв.

50 мл

Успокояващ, подхранващ и витализиращ едновременно! Прополисът е смес, която пчелите произвеждат от дървесни пъпки, цветен сок или други ботанически източници. Съдържа различни органични минерали, витамини, аминокиселини и флавоноиди, които помагат за успокояване, защита и подхранване на кожата. Екстрактът от плодовете на Hippophae Rhamnoides съдържа хранителни вещества, съставени от различни видове витамини, каротеноиди, бета ситостерол и аминокиселини. Особено богат е на витамин С, като съдържа 5,8 пъти повече от един лимон. Комплексът от ориенталски плодове предпазва кожата от външен стрес и предлага отлични антиоксидантни ползи, които са ефективни при намаляване на увреждането на кожата, пигментацията и възпалението, причинени от UV лъчите.

Тип кожа: Всички типове кожа, препоръчва се за суха и чувствителна кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

След почистване, използвайте капкомера, за да нанесете внимателно подходящо количество върху лицето си и го оставете да попие.

Ползи и резултати: Изглаждане на кожата, витализиране, подхранване, изсветляване и грижа за бръчките.

Още от марката Iunik

Съставки
Тегло0,05 кг
Съставки:

Екстракт от прополис (700 000 ppm), екстракт от плодове на Hippophae Rhamnoides (170 000 ppm), глицерин, 1,2-хексанедиол, ниацинамид, вода, бутиленгликол, натриев хиалуронат, гликозил трехалоза, хидролизат на хидрогенирано нишесте, Дипропил-енекол, екстракт от Centella Asiatica, екстракт от корен на Polygonum Cuspidatum, екстракт от корен на Scutellaria Baicalensis, екстракт от листа на Camellia Sinensis, екстракт от цветя на Chamomil- la Recutita (Matricaria), Екстракт от листа на розмарин (Rosmarinus Officinalis), екстракт от фермент на Saccharomyces/Viscum Album (имел), екстракт от фермент на Lactoba- cillus/Soybean, екстракт от фермент на Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root, екстракт от плод на Punica Granatum, Екстракт от плод на Ficus Carica (смокиня), Екстракт от плод на Morus Alba, Екстракт от ядки на Ginkgo Biloba, Хидроксиетилцелулоза, Кар- бомер, Аргинин, Дипотасиум глициризат, Алантоин, Аденозин, Масло от плод на Citrus Au- rantium Bergamia (бергамот)

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist