За всеки закупен продукт, получаваш един бонус!

Tea Tree Relief Serum

39,99 лв.

50 мл

Tea Tree Relief Серум – Осигурява нежна и успокояваща хидратация за чувствителната кожа. Това е серум с двойно действие, съдържащ вода от листа на чаено дърво 67% и вода от листа на Centella Asiatica 19,5%, осигурявайки влага и хранителни вещества на Вашата кожа. Листата от чаено дърво, използвани от местните жители, са ефективни за бързо успокояване на чувствителната кожа. Centella Asiatica е чудесна съставка, която помага за намаляване на зачервяванията и успокоява раздразненията. 6-те патентовани свежи семена са богати на органични хранителни вещества като витамини, минерали и ензими, които предпазват кожата от външни стимули и стрес.

Тип кожа: Всички типове кожа, препоръчва се за мазна кожа и чувствителна кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

След почистване, използвайте капкомера, за да нанесете внимателно подходящо количество върху лицето си и го оставете да попие.

Предимства и резултати: Успокояване за чувствителна и раздразнена кожа, грижа за несъвършенствата, подхранване, изсветляване и грижа за бръчките.

Още от марката Iunik

Съставки
Тегло0,05 кг
Съставки:

Вода от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia) (670 000 ppm), вода от листа на азиатска центела (Centella Asiatica) (195 000 ppm), бутиленгликол, ниацинамид, вода, глицерет-26, 1,2-хексанедиол, глицерин, натриев хиалуронат, каприлилгликол,Пентилен гликол, бетаин, целулозна гума, алантоин, екстракт от Portulaca Oleracea, екстракт от Centella -Asiatica, етилхексилглицерин, аденозин , дипотасиум глициризат, ксантанова гума, екстракт от зародиш на Triticum Vulgare (пшеница),Екстракт от Brassica Oleracea Italica (Броколи), Екстракт от листа на Brassica Oleracea Capitata (Зеле), Екстракт от Medicago Sativa (Люцерна), Екстракт от семена на Raphanus Sativus (Репички), Екстракт от Brássica Campestris (Рапица),Бета-глюкан, хлорофилин-меден комплекс, екстракт от Aspalathus Linearis, екстракт от корен на Glycyrrhiza Glabra (женско биле), екстракт от корен на Yucca Schidigera, екстракт от смола на Commiphora Myrrha, екстракт от листа на Perilla Frutescens

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist