Centella Bubble Cleansing Foam

29,99 лв.

СРОК НА ГОДНОСТ: 2024-07-06

150 мл

Освежаваща и успокояваща почистваща пяна за чиста и ревитализирана кожа. Леката киселинност на пяната и микромехурчетата почиства замърсяванията от кожата нежно и я хидратират, без да оставя усещане за опъване след това. Екстрактът от листа на Centella Asiatica 69% помага за намаляване на зачервяванията и успокоява раздразненията. Водата от листа на чаено дърво помага за успокояване и облекчаване на чувствителната кожа, докато трегалозата предотвратява загубата на влага и поддържа кожата овлажнена. Алантоинът укрепва и защитава кожната бариера. Екстрактът от оризови трици е богат на витамини и минерали, които придават на кожата жизненост и виталност. Екстрактът от Porulaca Oleracea предлага отлично задържане на влага. Маслото от лайка помага за успокояване на ума и кожата.

Тип кожа: Всички типове кожа, препоръчва се за суха и чувствителна кожа.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

Изчерпан

SKU: 8 809728 080064
SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Нежно масажирайте 1-2 помпички от продукта върху цялото лице. Измийте обилно с хладка вода.

СЪВЕТ: Ако носите тежък или водоустойчив грим, препоръчваме да го използвате като втора стъпка от почистването след продукт за премахване на грим.

Предимства и резултати: Меката и нежна текстура с микробалончета възстановява баланса между вода и масло, напълно почиства всякакви остатъци след премахване на грима и лекува петна и зачервявания.

Още от марката Iunik

Съставки
Тегло0,15 кг
Съставки:

Вода от листа на азиатска центела, вода, динатриев кокамфодиацетат, TEA-кокоил глутамат, бутиленгликол, глицерин, натриев хлорид, вода от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), 1,2-хексанедиол, полиглицерил-4-капрат, каприлилгликол, трехалоза, алантоин, екстракт от Portulaca Oleracea, Екстракт от оризови трици, Масло от Ormenis Multicaulis, Етилхексилглицерин, Лимонена киселина, Хексилен гликол, Пенти- лен гликол, Екстракт от Aspalathus Linearis, Екстракт от корен на женско биле (Glycyrrhiza Glabra), Екстракт от корен на Yucca Schidigera, Екстракт от смола на Commiphora Myrrha, Екстракт от листа на Perilla Frutescens

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist