За всеки закупен продукт, получаваш един бонус!

All in One Snail Repair Cream

20,99 лв.

35 мл

Многофункционален крем за лице, обогатен със секрет от охлюв за овлажняване и регенериране на кожата. All-In-One Snail Repair Cream хидратира, помага за подобряване на външния вид на фините линии и намалява появата на белези от акне. Нанесете го, когато кожата е прясно овлажнена. Филтратът от секрет на охлюв осигурява заздравяване, действа против раздразнения, изглажда и регенерира. Аденозинът осигурява видимо подобрение на бръчките. Хиалуроновата киселина осигурява дълготрайна хидратация. Екстрактът от Centella Asiatica намалява признаците на раздразнение и успокоява кожата.

Ключови проблеми
1) Сухота
2) Дехидратация
3) Загуба на обем
4) Неравен тон
5) Безжизненост

Тип кожа: мазна, склонна към акне и комбинирана кожа.

icon-silicone

Без аромат

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

1) Внимателно нанесете подходящо количество върху лицето и шията след почистване и тоник.
2) Потупайте внимателно областта за по-добро усвояване.

Предимства и резултати: Лека, изключително овлажняваща и хидратираща формула. Намалява появата на фини линии и бръчки. Възстановява и подмладява увредената кожа. Помага за заздравяването на склонна към акне кожа, белези и неравномерен тен на кожата.

Изберете качествена корейска козметика за лице

Съставки
Тегло0,035 кг
Съставки

Вода,Филтрат от секрет на охлюви,Бутиленгликол,1,2-хексанедиол,Цетеарил оливат,,Сорбитан оливат,Цетеарил алкохол,Глицерил стеарат,Диметикон,Хидрогенирано растително масло,Палмитинова киселина,Стеаринова киселина,Полякрилат-13,Дипропиленгликол,,Триетаноламин,Карбомер, Хидроксиацетофенон,Кополимер PEG/PPG-17/6,Полиизобутен,Натриев полиакрилат,Каприлил гликол,Аденозин,Полисорбат 20,Сорбитан изостеарат,Динатриев ЕДТА,Дипотасиум глициризат,Глицерин,Алкохол,Екстракт от Portulaca Oleracea,Сок от Betula Platyphylla Japonica, Екстракт от Artemisia Absinthium,Екстракт от цветове на Arnica Montana,Екстракт от корени на Gentiana Lutea,Екстракт от плодове на Fragaria Chiloensis (ягода),Екстракт от Achillea Millefolium,Екстракт от плодове на Rubus Idaeus (малина),Екстракт от листа на Camellia Sinensis,Палмитоил трипептид-5, Пропилен гликол,Екстракт от Centella Asiatica,Лимонена киселина,Натриев хиалуронат,Бета-глюкан,Калиев сорбат,Меден трипептид-1,Екстракт от плодове на Fragaria Vesca (ягода),Етилхексилглицерин,Мадекасозид,Мадекасова киселина,Азиатикозид,Азиатична киселина

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist