Phyto Niacin Whitening Sleeping Mask

38,99 лв.

СРОК НА ГОДНОСТ: 2024.10.12

50 гр.

Събудете се с по-чиста и блестяща кожа с Phyto Niacin Whitening Sleeping Mask. Предназначен за хора, които искат да поддържат кожата си хидратирана, докато спят. Съдържа 5% ниацинамид и патентовани избелващи съставки Made White™, за да поддържа кожата влажна и ярка. Made White™ съдържа и екстракти от Centella Asiatica. Съчетаните с него екстракти от зелен чай успокояват и успокояват раздразнената от външната среда кожа. Екстрактите от плодове на облепиха и екстрактите от Rosa Damascena осигуряват хранителни вещества, които съживяват кожата. Комплекс Хиалуронова киселина 7 увлажнява дълбоко кожата.

Съвети за 100% използване на продукта: Можете да я използвате като овлажнител през нощта. Когато кожата ви се чувства изключително суха, използвайте четка или ръка, за да нанесете плътно маската за сън. Можете също да нанесете върху шията.

Тип кожа: Всички типове кожа, за кожа, която е загубила цвета си.

Изчерпан

SKU: N006
SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Нанесете основна грижа за кожата след почистване. Вземете подходящото количество и леко нанесете върху лицето. Можете да си легнете, когато маската се абсорбира напълно, като няма нужда да я почиствате (изплакнете на сутринта).

Предимства и резултати: Овлажнява, регенерира и възстановява цвета на кожата.”

Разгледайте още продукти от Nacific

Съставки
Тегло0,05 кг
Съставки:

Ниацинамид, вода от цветя Rosa Damascena, Ceramide NP, Madecassoside, екстракт от плод на Hippophae Rhamnoides

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist