Pink AHA BHA Toner

36,99 лв.

150 мл

Nacific Pink AHA BHA тонер е най-добрият ексфолиращ и овлажняващ тоник за суха кожа. AHA и BHA се грижат за мъртвите кожни клетки, за да направят кожата гладка и мека. Тоникът съдържа екстракт от диня, който също така помага да се отървете от мъртвите кожни клетки и оставя овлажняващ слой върху кожата. Воднистата и прозрачна текстура придава на кожата ви свеж и хидратиран завършек. Розовият тоник е двойно функционален продукт, който подобрява еластичността и блясъка на кожата, като същевременно избелва излишните петна и подобрява вида на бръчките.

Тип кожа: Кожа, склонна към натрупване на мъртви кожни клетки, зачервена и раздразнена кожа, суха и белеща се кожа с неравномерен тен, чувствителна и проблемна кожа.

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

След почистване, използвайте памучен тампон и нанесете върху лицето. Като алтернатива можете да сложите продукта първо в дланите си и след това да го нанесете върху лицето.

Предимства и резултати: Ексфолира и хидратира кожата по нежен начин, което я оставя подмладена и блестяща.

Съставки
Тегло0,15 кг
Съставки:

AHA (лимонена киселина) 1 000ppm , BHA (салицилова киселина) 1 000ppm, 75 % и повече екстракт от плод на Citrullus Lanatus (диня), каламин, екстракт от Melaleuca Alternifolia (чаено дърво), екстракт от Centella Asiatica

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist