Fresh Herb Origin Serum MINI

9,79 лв.

20 мл

Изпитайте стегната гладка кожа чрез успокояване, балансиране и овлажняване с Fresh Herb Origin Serum. „Разклащащата формула“ с два слоя балансира нивото на вода и себум в кожата. Серумният слой съдържа 42% екстракт от алое вера, който хидратира и успокоява кожата. Масленият слой съдържа масло от портокалова кора, масло от лимонова кора и масло от моринга, които укрепват кожната бариера. Pore Complex-3 стяга порите и ексфолира мъртвите кожни клетки за гладка и еластична кожа. Съдържа екстракт от Nymphaea Alba Flower с висока регенерираща способност за възстановяване на влагата в кожата. Клинично доказан като некомедогенен серум.

Тип кожа: Суха кожа. Подходящ за кожа, склонна към акне.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

icon-silicone

Без алергени

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

Разклатете добре, за да смесите маслото и серума. Вземете подходящо количество и нанесете върху лицето. Внимателно потупвайте, докато се абсорбира*.

*СЪВЕТ: Нанесете 2~3 пъти за по-добра абсорбация.

Предимства и резултати: Ревитализира сухата кожа, като същевременно осигурява дълбока хидратация и ексфолира мъртвите кожни клетки.

Разгледайте още продукти от Nacific

Съставки
Тегло0,02 кг
Състав

Вода от листа на алое барбаденсис, сепикалм (натриев палмитоил пролин, екстракт от цветето Nymphaea Alba), екстракт от цветето Camellia Japonica, порест комплекс (екстракт от Cymbopogon Schoenanthus, екстракт от кората на Citrus Aurantifolia (лайм), екстракт от листата на Mentha Rotundifolia)

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist