Rosemary Scalp Scaling Shampoo

23,19 лв.

180 мл

Шампоанът за лющене на скалпа с розмарин използва специални съставки, тъй като порите на скалпа са по-големи от тези на лицето. Те съдържат веганска формула без сулфатно повърхностно активно вещество, силиконово масло и съставки на животински произход, за да осигурят безопасно ежедневно почистване.

icon-free

Cruelty free

icon+vegan

Vegan friendly

icon-silicone

Без сулфати
Без силикон

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

1. Скраб за скалпа от розмарин: Използвайте 2-3 пъти седмично вместо шампоан или преди шампоан. Нанесете умерено количество върху мокър скалп. Деликатно масажирайте скалпа, добавете малко вода, разпенете и изплакнете обилно. Масажирайте, докато морската сол се разтопи, след което изплакнете обилно.
2. Шампоан за лющене на скалпа от розмарин: Масажирайте умерено количество върху мокра коса и скалп. Разпенете добре и изплакнете обилно.
3. Балсам за сгъстяване на косата с розмарин: След измиване с шампоан, нанесете равномерно по цялата дължина на косата. Оставете за 2-3 минути и изплакнете обилно.
4. Лечение с розмарин 3 в 1: След измиване с шампоан, нанесете равномерно по цялата дължина на косата. Оставете за 23 минути и изплакнете обилно. За най-добър резултат носете шапка за душ.
5. Подобрител за корените от розмарин: Напръскайте плътно по скалпа, така че да покрие всички части. Напръскайте равномерно по целия скалп и нежно масажирайте с върховете на пръстите си или с дървена четка за скалп.

Разгледайте още качествени корейски шампоани

Съставки
Тегло0,18 кг
Съставки:

Розмарин, растителен глицерин, 5 хиалуронови киселини и бетаин, извлечен от захарна тръстика, естествени хидролизирани протеини, органично масло от моринга, органично масло от бабасу, арганово масло, пантенол, биотин, таурин и кофеин

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist