Fig Cleansing Balm

56,10 лв.

Този почистващ балсам се състои от смокиня и маслена вода 7,8% за нежно почистване на всички замърсявания от кожата (съставките са извлечена чрез метода на маслена екстракция). Богат е на витамини и полифеноли, които пълноценно хидратират кожата след почистване.

Тип кожа: Всички типове кожа.

В наличност

SHARE:
Начин на употреба
Съставки
Отзиви
Начин на употреба

1) Използвайте шпатула и загребете достатъчно количество.
2) Разнесете внимателно върху лицето и оставете да действа 10-15 минути.
3) Нежно измийте, като масажирате лицето си с хладка вода. Предимства и резултати: Нежно отмива грима и излишните замърсявания, като същевременно не лишава кожата от влага.

Разгледайте голямото разнообразие от качествена корейска козметика

Съставки
Тегло0,2 кг
Съставки

Цетил етилхексаноат, полиетилен, синтетичен восък, екстракт от плод на смокиня (Ficus carica), пег-10 изостеарат, пег-20 глицерил триизостеарат, каприлов/капринов триглицерид, аромат, сорбитан сесквиолеат, каприлилов гликол, етилхексилглицерин, Масло от семена на моринга (Moringa Oleifera), екстракт от корен на куркума (Curcuma longa), екстракт от цвят на мелия (Melia Azadirachta), екстракт от листа на мелия (Melia Azadirachta), екстракт от кора на мелия (Melia Azadirachta), екстракт от коралина (Corallina Officinalis), екстракт от листа на оцимум (Ocimum Sanctum)

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist